hoofdprijswinnaar night of the plons

Tijdens de tweede editie van Night of the Plons, werd door wethouder van Leeuwen 50 prijzen getrokken, met als hoofdprijs een diner voor 4 personen bij Hotel Restaurant “Het Roode Hert”. Inmiddels hebben vrijwel alle prijswinnaars hun prijs in ontvangst mogen nemen. Afgelopen week werd door de organisatie bestaande uit André Lubbers, Olaf Bergman en Ilona Burgers, de hoofdprijs uitgereikt.

Egbert en Bea Meulenbelt namen de bon maar al te graag in ontvangst. Zij waren blij verrast dat zij de prijs hadden gewonnen en hebben ook genoten van de avond zelf. Olaf: ‘De reacties die wij hebben gekregen over de Night of the Plons waren heel positief. Het was gelukkig goed weer was en windstil, anders had het waterspektakel van de jeugdbrandweer niet door kunnen gaan. Dat leverde door de prachtige verlichting een mooi spektakel voor het publiek.

Wij zijn dan ook heel tevreden hoe het evenement is verlopen. Uiteraard zijn er altijd verbeterpunten. Tijdens Night of the Plons 2016 gaan we toch ook kijken naar vuurkorven of heaters, zodat het publiek iets warmer kan staan. Daar hebben we gelukkig nog even de tijd voor.’ Wilt u het spektakel nog bekijken of beluisteren, de foto’s en video’s staan op staging2.excelsiordalfsen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.