Home / archiefcentraal / hoezoheino nu ook als online magazine

hoezoheino nu ook als online magazine

De negende editie van de krant HoezoHeino? verscheen woensdag. Het blad wordt twee keer per jaar uitgegeven door N35 Media en gaat over alles dat in Heino gebeurt. Ook geeft het blad een unieke kans om de bijzondere kwaliteiten van Heino bij een breed publiek van gemeente Raalte, Gemeente Olst-Wijhe, Lemelerveld, Dalfsen en het gebied Zwolle Zuid onder de aandacht te brengen.

Sinds woensdag is de krant ook volledig responsive te lezen op smartphone, tablet én desktop. “Ik wil voorop lopen met de trend en niet alleen in papieren media denken, maar crossmediaal. De papierversie blijft leidend. Op www.hoezoheino.nl vind je dezelfde artikelen terug, aangevuld met interactieve video’s, foto’s en animaties. Lezers kunnen zowel horizontaal als verticaal scrollen. En het mooie is dat je HoezoHeino? ook als web-app op mobiele apparaten kan installeren,” vertelt Martijn Jansman enthousiast.

Gemiddeld 40% van de magazines wordt op een mobiel apparaat gelezen. N35 Media bood alle kranten en sponsored magazines al aan via het bladersysteem van Issuu en gaat nu 10 stappen verder met het toevoegen van animaties en filmpjes die zowel op een smartphone, tablet als desktop te lezen zijn. Het voordeel is dat de lezer zelf bepaalt wanneer, waar en op welk apparaat hij of zij HoezoHeino? leest.

“Het vijf jarig jubileum van N35 Media afgelopen jaar heb ik aangegrepen om het juist dit jaar te doen. In augustus kreeg de website www.n35.nl een make-over en nu de lancering van een heuse HoezoHeino? web-app. Het is een mooie primeur, want je ziet het nog niet zoveel bij uitgeverijen. Ik ga er de komende edities mee experimenteren en ben ervan overtuigd dat het een mooie aanvulling is en het blad HoezoHeino? alleen maar versterkt,” aldus Jansman.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.