hhzd oortwijn heino pakt eerste punt dit seizoen

In de Eerste klasse waren ze dit weekend in de 5e speelronde gekomen. 1 van deze wedstrijden gespeeld in Heino tussen HHZD/Oortwijn Heino en Zwolle. De Heinose dames hadden dit seizoen nog geen punt gepakt en snakken naar de eerste overwinning. Heino begon de laatste weken wel steeds beter te spelen maar konden hun spel niet omzetten in winst. Vandaag was Zwolle de tegenstander dat nog alle wedstrijden had gewonnen. Heino kwam vandaag goed voor de dag en had nog vlak voor tijd een kleine voorsprong. Helaas wist de equipe uit Heino dit niet vast te houden. Na 60 minuten te hebben gespeeld stond er 18-18 op de borden.

Door dit gelijkspel heeft Heino eindelijk haar eerste punt van dit seizoen en daarmee van de hatelijke nul af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.