het sint nicolaas chequeboek is uit

Wie gaat winkelen in Raalte doet er verstandig aan om dan voor die tijd het Sint Nicolaas Chequeboek goed door te nemen. In het 72 pagina’s dikke boekje kom je een hele bult korting tegen. Het boekje wordt deze week verspreid.

Tot 5 december krijg je bij veel winkels in het centrum van Raalte aanzienlijke kortingen op je aankoop, als je een bon uit het boekje meeneemt. De producten waarop je korting krijgt, lopen enorm uiteen: Sieraden, lekkernijen, sportspullen, bloemen, brillen, automaterialen, elektronica, mode, woonaccessoires, zelfs je huisdier wordt niet vergeten.

Wie de kortingen allemaal goed bestudeerd heeft, kan zich daarna storten op de puzzel. Kinderen kunnen de kleurplaat onder handen nemen.

Ook staan in het boekje de mogelijkheden wanneer je extra inkopen kunt doen. Zo is er bijvoorbeeld op 23 november een extra koopzondag (van 13.00 uur tot 17.00 uur) en op donderdag 4 december een extra koopavond (tot 21.00 uur). Let op: Op 5 december sluiten de meeste winkels in het centrum van Raalte om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.