heino wint eerste wedstrijd van het seizoen handbal

Het is eindelijk zover. HHZD Oortwijn/ Heino heeft de eerste winst van dit seizoen binnen.Zondagochtend werd E&A DS 2 in eigen huis geklopt met 22-16. De dames uit Heino hadden dit seizoen wel meer goede wedstrijden gespeeld, maar op de beslissende momenten in de wedstrijd stonden de dames er niet. Vandaag was alles anders. Ze bleven scherp tot aan het eind en daarmee pakten ze hun eerste 2 punten van dit seizoen. Door deze overwinning blijven ze nog wel laatste, maar nu hebben ze wel aansluiting met de rest en kunnen ze omhoog kijken en de degradatiezone te verlaten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.