heino op eigen veld onderuit

VV Heino heeft haar goede reeks wedstrijden vandaag niet kunnen voortzetten. Op Sportpark De Kampen was SC Bemmel te sterk en ging de thuisploeg met 1-3 onderuit.

VV Heino kwam goed uit de kleedkamer en zag Remco Beumer al na 7 minuten de openingstreffer maken. Lang kon Heino echter niet genieten van de voorsprong, twee minuten later lag de bal achter Heino doelman Tom Vastenavond en stond er na 10 minuten al een 1-1 op het scorebord. Heino bleef na de tegentreffer achter de feiten aanlopen en kon niet voorkomen dat SC Bemmel in de 18e minuut op een 1-2 voorsprong kwam. De ploeg van trainer Marc Lobbert kreeg een aantal goede kansen om nog voor rust op een gelijke stand te komen, maar verzuimde hier in.

In de tweede helft moest er uit een ander vaatje getapt worden bij de thuisploeg. De kansen waren er wel voor Heino, maar uiteindelijk trok SC Bemmel aan het langste eind. De bezoekers schoten zich naar ‘veilige’ 1-3.

Heino zakt door het verlies van vandaag van de 5e naar de 7e plaats in de 1e Klasse. SC Bemmel schuift van de 7e naar de 6e plaats op de ranglijst. SC Bemmel heeft de goede smaak te pakken en zal volgende week opnieuw drie punten willen binnenslepen in de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek. VV Heino gaat de lastige uitwedstrijd tegen Silvolde tegemoet. Op Sportpark de Munsterman zal om 14.00 worden afgetrapt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.