heino is 28 jeugdscheidsrechters rijker

VV Heino is 28 jeugdscheidsrechters rijker. Ze slaagden de afgelopen weken voor het KNVB diploma Pupillenscheidsrechter. De cursus bestond uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte op zaterdagmorgen.

Ze slaagden allemaal, al bleken sommigen nog wel een beetje nerveus te zijn voor de wedstrijd. Zij ontvingen allemaal een scheidsrechtersbadge, en alle benodigdheden die je nodig hebt om een wedstrijd te leiden.

Binnenkort starten er ook weer vervolgopleidingen voor scheidsrechters, de BOS–opleiding. Deze opleiding is meer gericht op het fluiten van junioren en seniorenwedstrijden. Dit past goed in het beleid van de vereniging: wedstrijden worden zoveel mogelijk geleid door KNVB opgeleide scheidsrechters. De vereniging is erg blij dat zoveel jeugdleden zich inzetten voor de vereniging.

De ‘Vrienden van vv Heino’ zien ook dat de jeugd hun best doen en wilde dit belone met de aanschaf van scheidsrechterskleding voor deze jonge scheidsrechters. Ook zijn de ‘Vrienden’ bereid gevonden om de opleidingskosten voor hun rekening te nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.