heetense schuren leeg geroofd

Uit een schuur in Heeten is in de nacht van zondag op maandag een zitmaaier en twee fietsen gestolen. In dezelfde nacht werd ook een schuur aan de Holterweg bezocht door dieven. Daar was de buit een lasapparaat, hogedrukspuit en een grote hoeveelheid diesel.

De politie waarschuwt: “Vaak staan dit soort goederen onder een kapschuur of is de schuur of stal waarin ze staan niet afgesloten.Daarom doen we nogmaals een dringend beroep op u. Sluit alles af en zet alles achter slot en grendel. Ziet u iets verdachts bel ons op 0900-8844 of bij heterdaad 112.Vaak gaat het om duizenden euro’s die deze goederen waard zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.