Home / archiefcentraal / heetense schuren leeg geroofd

heetense schuren leeg geroofd

Uit een schuur in Heeten is in de nacht van zondag op maandag een zitmaaier en twee fietsen gestolen. In dezelfde nacht werd ook een schuur aan de Holterweg bezocht door dieven. Daar was de buit een lasapparaat, hogedrukspuit en een grote hoeveelheid diesel.

De politie waarschuwt: “Vaak staan dit soort goederen onder een kapschuur of is de schuur of stal waarin ze staan niet afgesloten.Daarom doen we nogmaals een dringend beroep op u. Sluit alles af en zet alles achter slot en grendel. Ziet u iets verdachts bel ons op 0900-8844 of bij heterdaad 112.Vaak gaat het om duizenden euro’s die deze goederen waard zijn.”

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.