haarle wesepe17 29 handbal

“Zaterdagavond ving de wedstrijd tegen Wesepe Ds1 aan. Wesepe stond op een vierde plek en wij op een zevende plek. We waren gemotiveerd om een goede wedstrijd neer te zetten. De eerste twee doelpunten vielen echter al aan de kant van Wesepe, tweemaal een break out. Voor ons werd het duidelijk dat de omschakeling sneller moest zijn, waardoor we al snel meer grip kregen op hun breaks. We zetten goeie druk en konden elkaar goed vinden. Hierdoor kwamen we terug naar een stand van 3-3. Hierna ging het de verkeerde kant op. Waar Wesepe via de binnenkant van de paal wist te scoren, vlogen de ballen bij ons weer uit de goal. We hadden geen grip op de opbouwster van Wesepe. Zij bleef scoren en wij gaven hier geen antwoord op. Na een stand van 4-13 begonnen wij weer wat meer in de wedstrijd gekomen. We speelden weer zoals aan het begin van de wedstrijd en kwamen weer wat meer terug.Ruststand 9-15. ” Dit verslag ingesturrd door Haarle

“In de rust werd nogmaals benadrukt dat de omschakeling beter moest zijn en dat de opbouwster van Wesepe beter verdedigd moest worden. Het spel van de eerste en de laatste minuten moest voortgezet worden. De tweede helft bleef hun opbouwster nog steeds veel scoren. Wij wisten soms nog mooie acties neer te zetten, maar de achterstand viel niet meer in te halen. Eindstand 17-29. Ondanks het verlies zijn we wel tevreden met de acties die er neergezet werden. Hiermee kunnen we verder naar de volgende wedstrijden. “

Scores:

Christy van Breen 1, Demi Ruiter 1, Sharon Verschoor 1, Marlijn Besten 2, Leonie Vloedgraven 2, Sandra Heerink 7, Inge Zwijnenberg 3.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.