haarle boekt gelukkige zege in dalfsen

Haarle heeft zondagmiddag met 0-1 gewonnen van Dalfsen. Op Sportpark Gerner had Dalfsen het betere van het spel, maar de afwerking van de thuisploeg liet te wensen over. Haarle blijft tweede in de Vierde Klasse H en loopt bovendien drie punten in op koploper Witkampers.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel al na acht minuten. Jari ten Have profiteerde van matige keeperswerk van Johnny Nijenhuis en zette Haarle op voorsprong. Helaas bleek de vroege goal niet de aanleiding voor een spektakelstuk. Het spel was van beide kanten matig en voor de doelen gebeurde weinig.

Na rust speelde de wedstrijd zich vooral af op de helft van Haarle. Dalfsen verdiende de gelijkmaker en was daar een aantal keer dicht bij. Zo kopte Sjoerd Klarenbeek op de lat en ging een omhaal van Werner Snel maar net over. Grootste kans van de wedstrijd was voor Gijs Wiltvank. Hij stond bij de tweede paal helemaal vrij, maar schoof de bal naast het lege doel.

Op basis van het spel en de kansenverhouding verdiende Haarle de overwinning niet, maar doordat de thuisploeg faalde in de afwerking was de vroege goal voldoende voor de overwinning. Volgende week neemt Haarle het in eigen huis op tegen Broekland.

Stand bovenin 4H:

1. Witkampers 11 – 30

2. Haarle 11 – 22

3. Holten 11 – 21

4. Zwolle 10 – 20

5. RDC 11 – 18

6. ABS 10 – 18

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.