haarle auto service wint nipt van fortissimo

Zondag vroeg in de ochtend stond de uitwedstrijd voor Haarle/Auto Service op het programma. De dames moesten naar Cothen toe om het op te nemen tegen GoconnectIT/Fortissimo DS2. Haarle ging niet voor niets naar Cothen. De dames gingen huiswaarts met de 2 punten en blijven daarmee weg van de onderste regionen. Stand na 60 minuten te hebben gespeeld:16-17.

Het resultaat kwam niet zonder moeite tot stand. In de eerste helft liepen de dames al snel achter de feiten aan. Ze konden dit in het verloop van de eerste helft niet meer herstellen en gingen de rust in met een 10-6 achterstand. “We begonnen de wedstrijd niet goed. We hadden geen vat op de afstandsschoten van Fortissimo en er werd met te weinig snelheid gespeeld.” Was het commentaar van Haarle speelster Marlijn Besten

In de tweede helft leek het in het begin dat Fortissimo de wedstrijd in handen had, maar Haarle/ Auto Service wist het doel te vinden en kwamen al snel terug in de wedstrijd. In de laatste minuten stond het 15-15 en ging de wedstrijd richting een gelijkspel. Haarle wist uiteindelijk toch nog de punten te pakken.

“We wisten op een voorsprong van twee doelpunten te komen in de laatste paar minuten van de wedstrijd, hierna werd het echter heel spannend. Fortissimo scoorde uit een penalty en hierdoor stond het 16-17. Mery zorgde met een aantal goede reddingen dat de stand niet gelijk werd. In de laatste 15 seconden werd er door ons gemist en kon Fortissimo in de break. Deze wisten wij tegen te houden maar er werd nog een vrije worp gegeven. De tijd op het scorebord was al verlopen maar de scheidsrechters gaven nog drie seconden door een fout met de tijd. Die vrije worp landde gelukkig op de paal.In de tweede helft hebben we goed teruggevochten en dit nemen we mee naar de wedstrijd tegen Heeten. Volgende week om 19.00 in Heeten.

Scores:

Christy van Breen 5, Marlijn Besten 1, Sandra Heerink 5, Inge Zwijnenberg 5, Iris Kemper 2

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.