haarle auto service speelt gelijk tegen pacelli

Zaterdagavond stond er in de Hoofdklasse B de wedstrijd tussen Haarle/ Auto Service en Pacelli op het programma. De equipe uit Haarle heeft dit seizoen nog maar 3 punten behaald en verloren vorig week in de derby van LHC. Ze hebben de punten hard nodig en de dames troffen een tegenstander dat vorig week net de eerste wedstrijd van dit seizoen gewonnen had. Beide teams namen in deze wedstrijd een ruime voorsprong maar wisten dit niet te verdedigen, waardoor er na 60 minuten te hebben gespeeld de score eindigde in een gelijkspel. Eindstand 24-24

Haarle begon de eerste helft zeer sterk en nam al snel een voorsprong van 4 doelpunten verschil. De dames speelden de eerste kwartier goed en leek daardoor al snel afstand te nemen. Maar Haarle kon dit helaas niet volhouden en Pacelli kwam al snel terug in de wedstrijd en ging de rust in met een voorsprong.

Haarle moest in de rust weer de orde op zaken zetten om weer terug te komen in hun spel. Maar het pakte anders dan gehoopt. Pacelli nam al snel een voorsprong van 4 punten en leek op weg te gaan naar een overwinning. Haarle wist echter meteen de knop om te draaien en maakte 5 punten achter elkaar. In de rest van de resterende minuten bleven de teams aan elkaar gewaagd en stond er na 60 minuten 24-24 op het scorebord.

Scores Haarle:

Christy van Breen 7, Marlijn Besten 5, Anique Besten 1, Leonie Vloedgraven 4, Sandra Heerink 3, Inge Zwijnenberg 2, Seline Bruggeman 1, Iris Kemper 1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.