gymnastiek het ideale alternatief

Zit u te denken op welke sport uw zoon of dochter kan? Voor jongens is dat al snel voetbal. Maar misschien vind uw kind dit toch niet zo leuk. En dat is helemaal niet erg. Er zijn genoeg alternatieven te bedenken. Het belangrijkste is dat hij of zij veel plezier en uitdaging beleeft aan de sport. Lekker bewegen en omgaan met andere ( nieuwe) kinderen.

Graag willen we u kennis laten maken met recreatie gymnastiek. Elke week kan uw kind een uur lang klimmen, klauteren, balanceren, rennen en springen en nog veel meer. Op maandagmiddag kunt u uw zoon of dochter eens mee laten doen met de kleutergym. Deze gemengde groep biedt veel uitdaging en zorgt ervoor dat uw kind zijn energie even lekker kwijt kan. Juf Els van Energy Ommen zou het superleuk vinden als er ook jongens op de gymles komen. Wie weet treffen we een nieuwe Epke? Kom gezellig meedoen! De eerste 4 lessen zijn gratis!

Kijk voor meer informatie op staging2.energyommen.nl/lesrooster

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.