fysiofits helpt je de juiste keuze te maken

Als je heel lang te kampen hebt met lichamelijk klachten is het lastig om positief te blijven. Zulke situaties zijn koren op de molen van de medewerkers van FysioFits. Als geen ander zijn ze in staat om mensen te motiveren en ze beschikken ook nog eens over de juiste therapievormen. “Dankzij onze faciliteiten zijn mensen in staat om een stap verder te komen in het herstelproces”, geeft eigenaar Paul Nip aan.

In de komende periode hoor je op de radio en televisie weer vele reclames horen van de verschillende zorgverzekeraars om je te verleiden klant te worden. Zoals waarschijnlijk wel bekend zit de behandeling bij de fysiotherapeut vaak in het aanvullende pakket. Het is altijd een lastige keuze om vooraf in te schatten of en hoe vaak je gebruik zult maken van een fysiotherapeut. Advies is om goed te kijken of er voldoende dekking fysiotherapie zit in het aanvullend pakket wat je hebt of wilt afsluiten.

Vanaf half november kun je bij FysioFits een Fysiostrippenkaart kopen voor 5 of 10 behandelingen. De strippenkaart is anderhalf jaar geldig en overdraagbaar binnen je familie. Op deze wijze betaal je nooit teveel en blijf je niet met ongebruikte strippen zitten. De strippenkaart is bedoeld voor patiënten die bewust geen of beperkte aanvullende verzekering nemen maar wel verzekerd willen zijn van goede en betaalbare zorg.

Naarmate je een strippenkaart met meer strippen koopt, ben je voordeliger uit. Een losse behandeling kost 30 euro, een strippenkaart van 5 behandelingen kost per behandeling 28,50 euro en een strippenkaart van 10 behandelingen 26,50 per behandeling.

Je krijgt een pasje ter grootte van een bankpas. Op de pas staat de “houdbaarheidsdatum” het totaal aantal gekochte strippen en het aantal strippen dat nog over is. Mocht je vragen hebben over de strippenkaart of welke keuze het beste bij je past? Dan kun je altijd even contact opnemen met FysioFits.

Contact kan via info@fysiofits.nl of

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.