fieke offringa zoekt instructeur hondenschool

Fieke Offringa is op zoek naar een enthousiaste en gediplomeerde hondeninstructeur. In verband met de vele aanmeldingen bij de hondenschool in Luttenberg is ze op zoek naar een extra instructeur.De lesavonden zijn op de dinsdagavond, waarbij je les geeft in gehoorzaamheid en gedrag aan puppygroepen en pubergroepen. De locatie is manege De Sent in Luttenberg.

Bij de hondenschool ligt de focus op opvoeding, zonder correctiemiddelen, met respect en aandacht voor elke cursist en hond. Contact tussen baas en hond is daarbij heel belangrijk. Interesse? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar: info@fiekeoffringa.nl

Meer weten ? Kijk op: staging2.fiekeoffringa.nl of bel 06 – 55 77 41 21

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.