familie pannen wint ferrari laptoprugtas

Bij Compustore Dalfsen stond de hele maand oktober in het teken van allerlei acties. De verbouwing werd afgerond waardoor de nieuwe ingang aan de Molenstraat gekomen is. De oktober/boerenweekactie werd in samenwerking met Kaspersky Nederland op touw gezet en daar werd door Kaspersky een Ferrari laptoprugzak verloot. Bij aankoop van een Kaspersky Internet Security pakket in combinatie met een gebruiksklare laptop/pc maakte men kans op deze laptoptas. Deze werd gewonnen door de familie Pannen uit Dalfsen.

Compustore heeft na de verbouwing haar assortiment uitgebreid met MyProduct mobiele telefoon- en tabletaccessoires zoals kabels, hoesjes en styluspennen voor Apple, Samsung en Sony producten. Kent u Compustore Dalfsen nog niet? Zoek in Google Maps op Compustore Dalfsen en u kunt onze winkel virtueel bekijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.