erben wennemars tweetkonte van november

Erben Wennemars is de tweetkonte van de maand november op Salland Centraal. Wat we van Wennemars mogen verwachten? Tweets over sport natuurlijk. Deelname aan de marathon van New York en het schaatsseizoen is natuurlijk weer begonnen. Misschien dat Erben zelfs nog een aantal lopen uit het Sallands Cross Circuit meepakt.

Wennemars won zes wereldtitels. Hij pakte goud op de duizend meter (twee keer), op de 1500 meter (een keer) en drie keer goud op de ploegenachtervolging. Op de Olympische Spelen van Turijn in 2006 won Wennemars twee bronzen medailles. In 2007 reed Wennemars zelfs een wereldrecord op de 1500 meter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.