Home / archiefcentraal / erben wennemars tweetkonte van november

erben wennemars tweetkonte van november

Erben Wennemars is de tweetkonte van de maand november op Salland Centraal. Wat we van Wennemars mogen verwachten? Tweets over sport natuurlijk. Deelname aan de marathon van New York en het schaatsseizoen is natuurlijk weer begonnen. Misschien dat Erben zelfs nog een aantal lopen uit het Sallands Cross Circuit meepakt.

Wennemars won zes wereldtitels. Hij pakte goud op de duizend meter (twee keer), op de 1500 meter (een keer) en drie keer goud op de ploegenachtervolging. Op de Olympische Spelen van Turijn in 2006 won Wennemars twee bronzen medailles. In 2007 reed Wennemars zelfs een wereldrecord op de 1500 meter.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.