eagles begint met verduurzamen stadion

Go Ahead Eagles maakt een begin met het verduurzamen van de Adelaarshorst. De club gaat ruim 340 LED-lampen installeren in kantoren van het stadion. Er hangt een kostenplaatje van 15.000 euro aan de investering, maar dat verdient de club de komende vijf jaar terug via energiebesparing.

Bij de aanstaande verbouwing en uitbreiding van de verouderde Adelaarshorst wordt het duurzame aspect ook meegenomen. De club denkt na over het investeren in zonnepanelen, LED-verlichting en het opvangen van regenwater. Een aantal adviesbureaus zijn door de club al ingehuurd om de duurzame plannen uit te werken.

Eagles is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Holland Eco Finance. Het bedrijf helpt scholen, verenigingen en stichtingen met het besparen van energie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.