demonstratie uitbenen bij keurslagerij albers

Bij Keurslagerij Albers in Raalte wordt aanstaande vrijdag- en zaterdagmorgen een demonstratie van het uitbenen en verwerken van een half varken gegeven. De demonstratie begint beide dagen om 10.30 uur. Iedereen die benieuwd is naar hoe uitbenen in zijn werk gaat, is welkom.

Tijdens de demonstratie kun je alle vragen stellen die je wilt. De varkens die bij Albers verkocht worden, worden geboren en geslacht in Ommen. Ze ondervinden dus weinig stress door reizen, ze kunnen naar een overdekt buiten, ze liggen op stro, er wordt nihil gebruik van antibiotica toegepast. Ze hebben dus een diervriendelijk leven.

Je vindt Keurslagerij Albers aan de Molenhof 13 in Raalte. Zie ook staging2.albers.keurslager.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.