Home / archiefcentraal / demonstratie uitbenen bij keurslagerij albers

demonstratie uitbenen bij keurslagerij albers

Bij Keurslagerij Albers in Raalte wordt aanstaande vrijdag- en zaterdagmorgen een demonstratie van het uitbenen en verwerken van een half varken gegeven. De demonstratie begint beide dagen om 10.30 uur. Iedereen die benieuwd is naar hoe uitbenen in zijn werk gaat, is welkom.

Tijdens de demonstratie kun je alle vragen stellen die je wilt. De varkens die bij Albers verkocht worden, worden geboren en geslacht in Ommen. Ze ondervinden dus weinig stress door reizen, ze kunnen naar een overdekt buiten, ze liggen op stro, er wordt nihil gebruik van antibiotica toegepast. Ze hebben dus een diervriendelijk leven.

Je vindt Keurslagerij Albers aan de Molenhof 13 in Raalte. Zie ook www.albers.keurslager.nl

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.