Home / archiefcentraal / de bree beoogd lijsttrekker pvda overijssel

de bree beoogd lijsttrekker pvda overijssel

Tijs de Bree (1977) is door het gewestelijk bestuur van de PvdA Overijssel voorgedragen als beoogd lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015. De Bree woont in Laag Zuthem en werkt als organisatieadviseur. Sinds 2011 is hij fractievoorzitter van de Overijsselse fractie van de Partij van de Arbeid.

Het gewestelijk bestuur legt op 8 november de concept kandidatenlijst voor aan de lokale afdelingen. De gewestelijke ledenvergadering besluit op 29 november over de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma waarmee de PvdA de Overijsselse Statenverkiezingen tegemoet zal gaan.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.