dammers tdt salland verliezen weer

Het damteam van TDT Salland ontkwam ook in de vierde wedstrijd in de tweede klasse B van de Nationale Competitie niet aan een nederlaag. Zaterdag 15 november 2014 werd het thuis een ruime 14-6 zege voor het tiental van DV Oosterveen uit Gramsbergen.

TDT Salland heeft nu de drie hoogst geklasseerde teams ontvangen. Hopelijk dat het team in de volgende wedstrijden voldoende punten pakt om weer tot de middenmoot toe te treden.

De gemiddelde rating van DV Oosterveen lag hoger dan die van de Sallanders. Heetenaar Gerrit Visscher wist als enige een winstpartij te boeken. Remises waren er voor de Vroomshoper Hilco Braakman, de Steenwijker John Folkers en de Deventernaren Frank Nuesink en Jan Preuter.

Op zaterdag 29 november 2014 is er een uitwedstrijd tegen het Drentse Hijken DTC 3.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.