dadema op 15 december burgemeester

Dadema volgt burgemeester Piet Zoon op. Zoon gaat op 28 november met pensioen.

Dadema is 39 jaar oud, woont in Den Haag en heeft een vrouw en twee kinderen. Dadema heeft duidelijke binding met de gemeente Raalte. Hij ging in Heino naar de basisschool en volgde middelbaar onderwijs in Raalte. Zijn moeder is nog steeds woonachtig in Heino.

Martijn Dadema is op dit moment nog afdelingshoofd wapenexportbeleid in de directie veiligheidsbeleid van het ministerie van buitenlandse zaken. Ook heeft hij meerdere bestuursfuncties bekleed, zoals bij de VN Milieu. Dadema is lid van de partij Groen Links.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.