columbia trekt de winst naar zich toe

Columbia heeft vanmiddag 3 punten bij kunnen schrijven. De ploeg van trainer Marcel Sileon versloeg de bezoekers uit Heeten. (1-0)

Columbia begon sterk aan de wedstrijd en kreeg vroeg in de wedstrijd kansen om op voorsprong te komen. In de 9e minuut stond de Columbia-aanhang bijna op de banken na een goed schot van Langenbach. Na 20 minuten voetballen zag Nuesink zijn schot op de paal belanden. Ondanks de mogelijkheden voor Columbia gingen beide ploegen met een 0-0 de kleedkamer in.

In de tweede helft waren beide ploegen gewaagd aan elkaar. Toch was het Columbia dat aan het langste eind trok. Een kwartier voor het einde bracht Damian Echter de stand op 1-0 door een hard schot dat rechtsonder in het doel verdween. Ondanks de pogingen van Heeten om de stand gelijk te trekken bleven de punten in Apeldoorn.

Volgende week gaat Columbia op bezoek bij hekkensluiter Sportclub Markelo. Heeten gaat op bezoek bij concurrent Robur et Velocitas.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.