chuck borden in hoofdrol studentenfilm

De Raalter stuntman Chuck Borden speelt de hoofdrol in een shortfilm die wordt gemaakt door studenten van Hogeschool Saxion. De film gaat over Chris Robinson, een Amerikaanse geheim agent die in getuigenbescherming wordt geplaatst na een gefaalde missie om een terroristische organisatie op te rollen waarbij zijn team overlijdt. Robinson is de enige die weg weet te komen, maar de terroristische organisatie zit nog steeds achter hem aan.

“Onze samenwerking met Chuck is tot stand gekomen omdat wij vorig jaar met school geholpen hebben met de opbouw van Stuntcamp, zijn bedrijf in Raalte,” vertelt Peter Kral, die meeschreef aan het verhaal van de film. “Het begon toen net en wij hebben zowat alles gebouwd en geverfd. Daarna hebben wij ook wat filmklussen voor hem gedaan. Evan de Boer, onze producent heeft vorig jaar ook stage bij hem gelopen. Toen we deze film wilde maken hebben wij hem dus eigenlijk gewoon gebeld en hij wilde heel graag meedoen.”

De film wordt deze maand opgenomen. De première wordt eind januari verwacht. De datum en plek van de première zijn nog niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.