cafetaria heino op plek 89 van top 100

Cafetaria Heino is op de 89ste plek geëindigd in de cafetaria top 100. De verkiezing werd voor de 21stee keer georganiseerd door de overkoepelende organisatie Snackkoerier. De Cafetaria Top 100 komt tot stand door honderden cafetaria’s aan bezoeken van mystery guests te onderwerpen.

De juryleden reisden maandenlang anoniem door het land en bekeken alle voorgedragen cafetaria’s kritisch. De juryleden letten daarbij niet alleen op smaak en presentatie van de producten, maar ook op zaken als klantvriendelijkheid, hygiëne, assortiment, originaliteit en uitstraling.

De jury gaf Cafetaria het volgende commentaar mee. Cafetaria Heino wijzigde begin 2014 de koers. “In- en exterieur zijn licht, fris en schoon en nodigen uit. Molenaars grootste kracht is zijn lokale worteling en het gastcontact. Hij doet veel mee aan evenementen en kent écht zijn gasten. Zo vraagt hij tijdens het jurybezoek aan een kleine gast hoe het met haar oren is, omdat hij weet dat ze net buisjes gekregen heeft.”

“Ik ben natuurlijk erg blij met deze plek in de top 100 en het commentaar van de jury. Hier doen we het uiteindelijk voor. Het is inmiddels de 3e top 100 notering in zes jaar tijd. Je kunt dus met een gerust hart zeggen dat we gastvrij zijn en een constante kwaliteit leveren,” vertelt Roland Molenaar enthousiast.

Meer informatie over Cafetaria Heino is te vinden op staging2.cafetariaheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.