cafe de hoppe houdt een reunie

De oud-stamgasten van café de Hoppe in Broekland zullen binnenkort wel eventjes raar opkijken als zij hun mail openen. Ze zien zichzelf terug op foto’s uit de tijd dat de Hoppe hun tweede huiskamer was. En die foto’s kunnen soms een tikje… Nou ja, vul zelf maar in.

Berry en Noelle Broekhoef zijn al vijftien jaar de uitbaters van café de Hoppe in Broekland. In die tijd hebben zij veel jongeren aan hun schap gehad. Jongeren die feest vierden, relaties aangingen, kinderen kregen en uiteindelijk plaatsmaakten voor nieuwe jeugdige vriendengroepen.

Op zondag 28 december willen Berry en Noelle ’s middags al die oud-kroegtijgers weer verwelkomen in hun kroeg. Nu mét hun partners én met hun kinderen. Voor de kinderen wordt de zaal aangekleed als een kinderparadijs, met deskundige begeleiding, zodat de ouders weer eens ouderwets aan het schap kunnen staan. Berry Broekhof: “Ik verheug me nu al op de verhalen die dan weer verteld zullen worden. Het is ongelofelijk wat we in die vijftien jaar allemaal hebben meegemaakt.”

Om zoveel mogelijke oud-stamgasten te bereiken, hebben Berry en Noelle een groepje enthousiastelingen bereid gevonden om mee te helpen. Zij gaan zich door de stapels foto’s worstelen die door de jaren heen zijn gemaakt. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk oud-Hoppe-gangers een uitnodiging krijgen voor de reünie, vergezeld van een foto waar ze zelf op staan. De sociale media en de mail moeten er voor zorgen dat iedereen bereikt wordt. Noelle: “Van elke vriendengroep van vroeger, kennen we nog wel iemand. Als we die persoon een foto met de hele vriendengroep sturen, en diegene stuurt het weer door, dan missen we niemand.”

Zondag 28 december belooft een gezellige dag te worden. “En natuurlijk is iederéen welkom, ook de kroegtijgers van nu!” haast Berry nog te zeggen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.