broekland nijhof sdol 26 17

Zaterdagavond stond er in de Eerste Klasse de derby tussen Broekland en SDOL uit Luittenberg op het programma. Beide teams waren voordat de wedstrijd begon gedeeld eerste. Er werden zes punten behaald uit de eerste drie wedstrijden voor dit seizoen. Broekland was in deze topper de betere ploeg en won uiteindelijk met ruime cijfers. Eindstand 26-17

Broeklandse reactie over de wedstrijd.”We begonnen deze wedstrijd voor de verandering op tijd. We waren blij toen de scheidsrechter binnen kwam lopen na twee wedstrijden zonder scheidsrechter. De tribunes zaten helemaal vol en een team met pupillen was uitgenodigd, goede ingrediënten voor een leuke avond handbal. Met sterk verdedigend werk hebben we SDOL vanaf het begin van de wedstrijd uit hun spel gehaald. In het begin van de eerste helft hadden we moeite met het benutten van de 100% kansen. Gelukkig kwamen we opgang met scoren en gingen we met een goede voorsprong de rust in. In de tweede helft hebben we de stand uit kunnen bereiden. We zijn heel erg blij met deze goede teamprestatie.”

Scores:

Jill Bannink 8x

Lesley Herder 1x

Silke Hemels 1x

Sophie van der Fels 2x

RowyTuïnk 2x

KarlienNijenkamp 4x

Lauri Kortenhorst 3x

Sharon Neulen 5x

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.