Home / archiefcentraal / broekland nijhof de gazellen 34 19

broekland nijhof de gazellen 34 19

Zaterdagavond stond er voor broekland alweer de vijfde wedstrijd van het seizoen op het programma voor Broekland/Nijhof. De promovendus is dit seizoen uitstekend begonnen. In de eerste vier wedstrijden werd er drie keer gewonnen en daarmee draait Broekland mee in de top van de ranglijst. Gisteren beleefden de dames uit Broekland een geweldige eerste helft. Ze liepen snel uit en stonden met rust al op een aangename voorsprong(19-8). In de tweede helft kon Broekland de voorsprong goed vasthouden en konden ze uiteindelijk de score nog verder uitbreiden. Aan het eind van de wedstrijd stond er 34-19 op de borden in het voordeel van Broekland/ Nijhof. Hierdoor blijven de dames meedoen in de top.

Scores:

Jill Bannink 7x

Lesley Herder 8x

KarlienNijenkamp 4x

RowyTuïnk 3x

Sophie van der Fels 3x

Lauri Kortenhorst 3x

Silke Hemels 3x

Anniek Poppe 2x

Sharon Neulen 1x

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.