broekland klopt zwak ijsselstreek

Broekland heeft zondagmiddag met 3-1 gewonnen van IJsselstreek. Op Sportpark ’t Horsthuis was de ploeg duidelijk beter dan de hekkensluiter uit Deventer, ook al was het spel zeker niet groots.

Het begon uitstekend voor Broekland. Al binnen een minuut was het Wout Koerhuis die de bal diagonaal binnenschoot. Broekland wist de vroege openingstreffer echter geen vervolg te geven. Teveel passes kwamen niet aan en IJsselstreek kreeg zelfs kansen op de gelijkmaker. Verder dan een bal op de paal kwamen de bezoekers echter niet.

Net als in de eerste helft, sloeg Broekland ook in de tweede helft razendsnel toe. Een afstandsschot van Stefan van de Vegte eindigde laag in de hoek van het IJsselstreek-doel. Wederom drukte Broekland niet door. Een van de vele slordigheden op het middenveld werd na uur spelen afgestraft door de bezoekers: 2-1.

Een kwartier voor tijd viel de beslissing. Ruben Simons veranderde een poging van Van de Vegte van richting en bepaalde zo de eindstand op 3-1. Broekland speelde absoluut niet best, maar hield wel drie punten over.

“Ik ben tevreden met de punten, maar zeker niet met het spel”, sprak trainer Arnoud Rouwenhorst na afloop. “We waren niet zuinig op ons balbezit. Het spel was slordig, we leden teveel balverlies.” Volgende week treft Broekland in Haarle een hoog geklasseerde tegenstander. “Die zijn van een ander kaliber. Het zal dan ook zeker anders moeten”, aldus Rouwenhorst.

Stand 4H:

1. Witkampers 11 – 30

2. Haarle 11 – 22

3. Holten 11 – 21

4. Zwolle 10 – 20

5. ABS 10 – 18

6. RDC 11 – 18

7. Kon. UD 11 – 14

8. Diepenveen 11 – 14

9. Broekland 11 – 14

10. Dalfsen 11 – 11

11. OVC 11 – 10

12. Ulu Spor 11 – 8

13. Gazelle 11 – 7

14. IJsselstreek 11 – 7

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.