bouwteam adelaarshorst compleet

Witteveen & Bos en the Stadium Consultancy zijn aangevuld met bouwonderneming Van Wijnen uit Deventer en totaalinstallateur Croon uit Apeldoorn. Dat laat de club weten op de officiële website.

De club had een meervoudige onderhandse aanbesteding voor een bouwteam-opdracht uitgeschreven. Naast de beoordeling van de financiële biedingen zijn andere criteria zoals planning en plan van aanpak meegewogen. Uiteindelijk is gekozen voor de partij die de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) heeft uitgebracht. De keuze was moeilijk, mede door de inspirerende presentaties van bouwondernemingen en totaalinstallateurs. Van Wijnen en Croon kwamen uit die vele goede kandidaten als beste uit de bus.

Go Ahead Eagles gaat nu met het complete team de komende periode aan de slag, om in mei te kunnen starten met de vernieuwbouw. In de komende periode zullen Van Wijnen en Croon in afstemming met het bouwteam diverse offertes aanvragen. Hierbij wordt uiteraard begonnen bij partijen die op de één of andere wijze reeds betrokken zijn bij Go Ahead Eagles, bijvoorbeeld als sponsor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.