bni de wouw bestaat vijf jaar

BNI de Wouw vierde afgelopen donderdag haar eerste lustrum met een feestelijk ontbijt in Grand Café Neuf in Raalte voor leden en oud-leden. Het is hun betrokkenheid en inzet die ervoor gezorgd hebben dat de Wouw op de kaart staat en binnen de Overijsselse BNI-chapters (netwerkgroepen) een koppositie inneemt. Precies vijf jaar nu bouwt de Wouw aan haar succesformule van “geven loont”.

De groep enthousiaste ondernemers uit Raalte en omgeving komt wekelijks bij elkaar om kennis te delen en omzet voor elkaar te genereren. En met resultaat, want de Wouw heeft in de 5 jaar van haar bestaan een omzet van bijna 5,5 miljoen behaald. Dat én de gezelligheid zijn dan ook de reden dat er nog zoveel leden van het eerste uur bij zijn. Inmiddels bestaat de Wouw uit 34 ondernemers. Ieder uit hun eigen branche zodat er geen of zo weinig mogelijk overlap is.

Ook eens kennismaken met BNI de Wouw? Je bent als ondernemer van harte uitgenodigd om samen met ze te ontbijten. Elke donderdagochtend ben je welkom van 06.30 uur tot 08.30 uur in Hotel de Zwaan in Raalte. Het kost je niets. Nou ja, iets minder slaap…

Contactpersoon Hotel de Zwaan, Benny Poppe, tel 0572-363738.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.