bijzondere munten buit bij overval welsum

Tijdens de uitzending dinsdagavond kreeg de politie vier nieuwe tips.

Op zondagavond 2 november iets na 20.30 uur werden twee hoogbejaarde mannen (75 en 90) slachtoffer van een gewelddadige overval in hun huis aan de IJsseldijk in Welsum. Twee gemaskerde mannen drongen onder bedreiging van een wapen hun huis binnen en bonden de bewoners vast. De overvallers zijn uiteindelijk met een aantal spullen vertrokken. Het duurde nog anderhalf uur voor de slachtoffers zich wisten te bevrijden.

Toen ze niet snel genoeg waardevolle spullen vonden, werd één van de bejaarde mannen met een vloeistof, waarschijnlijk benzine, overgoten. Die dreigden de overvallers aan te steken als ze niet snel hun zin kregen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.