Home / archiefcentraal / betaald parkeren zonder chipknip in raalte

betaald parkeren zonder chipknip in raalte

In Raalte kun je na 1 januari niet langer een parkeerkaartje kopen met je Chipknip. Je kunt dan alleen nog een kaartje kopen met muntgeld. Ook de ‘Real Time Parkeerkaart’ blijft bestaan. Wegens te beperkt gebruik van de Chipknip wordt dit betaalmiddel in heel Nederland afgeschaft.

Door het landelijk vervallen van de Chipknip vervalt ook de mogelijkheid om bij de parkeerautomaten in het centrum van Raalte met de Chipknip te betalen. Uit onderzoeksgegevens blijkt dat slechts 1% van de betalingen met de Chipknip plaatsvindt. In Raalte kan vanaf 1 januari nog wel met de Real Time Parkeerkaart betaald worden en met munten. De informatie op de parkeerautomaten wordt aangepast en er worden stickers opgeplakt met de vermelding dat chipknippen niet meer mogelijk is.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.