betaald parkeren zonder chipknip in raalte

In Raalte kun je na 1 januari niet langer een parkeerkaartje kopen met je Chipknip. Je kunt dan alleen nog een kaartje kopen met muntgeld. Ook de ‘Real Time Parkeerkaart’ blijft bestaan. Wegens te beperkt gebruik van de Chipknip wordt dit betaalmiddel in heel Nederland afgeschaft.

Door het landelijk vervallen van de Chipknip vervalt ook de mogelijkheid om bij de parkeerautomaten in het centrum van Raalte met de Chipknip te betalen. Uit onderzoeksgegevens blijkt dat slechts 1% van de betalingen met de Chipknip plaatsvindt. In Raalte kan vanaf 1 januari nog wel met de Real Time Parkeerkaart betaald worden en met munten. De informatie op de parkeerautomaten wordt aangepast en er worden stickers opgeplakt met de vermelding dat chipknippen niet meer mogelijk is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.