auto van ewijklhc haarleauto service 26 22

Zondagmiddag stond er in de Hoofdklasse B een derby tussen Auto van Ewijk/LHC en Haarle/Auto Service. De dames uit Lemelerveld zijn dit seizoen nog ongeslagen en zijn dit jaar uitstekend begonnen. Haarle daarentegen is het seizoen wisselvallig begonnen en heeft uit drie wedstrijden drie punten. Helaas voor de Haarlese dames konden ze vandaag geen overwinning toevoegen aan hun conto. Lemelerveld kwam in tweede helft goed voor de dag en won uiteindelijk met 26-22.

In de eerste helft waren de teams gelijkwaardig aan elkaar. Beide teams stonden goed in de dekking en aanvallend wisten ze met goed combinatiespel in een één op één situatie met de keeper te komen. Aan beide kanten werd er goed keeperswerk verricht en hielden daarmee hun team op de been in de eerste helft. Uiteindeljk nam Haarle de voorsprong vlak voor rust en gaven dit niet meer weg. Ruststand 10-12.

In de tweede helft begon Haarle waar het de eerste helft eindigde. Ze hielden hun voorsprong goed vast en stonden na 10 minuten spelen op een 14-17 voorsprong. Daarna pakte het LHC het goed op en kwamen snel terug. Mede door Joanne Pelgrim en Lisan Eijkelboom die beiden zeer goed speelden voor de team uit Lemelerveld. De 10 minuten daarna waren de teams gelijkwaardig en leek er eerst geen winnaar te komen. Bij Haarle leek de energie steeds minder te worden en konden in de laatste vijftien minuten nog maar vier scoren. In dat kwartier wist Lemelerveld wel het net te vinden en wonnen uiteindelijk verdiend met 26-22.

Scores LHC:

Veere Wilms 1, Simone Herbrink 3, Jolin van den Berg 3, Joanne Pelgrim 7, Lisan Eijkelboom 6, Roos Kogelman 3, Linn Eijkelboom2,

Scores Haarle:

Marlijn Besten 2, Anique Besten 2, Christy van Breen 4, Seline Bruggeman 1, Demi ruiter 2, Leonie Vloedgraven 2, Inge Zwijnenberg 3, Iris Kemper 2, Sandra Heerink 5.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.