apollos high tea party voor herhaling vatbaar

Voor het eerst op een zondagmiddag gaf de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit Olst op 9 november jl. haar jaarlijkse winterconcert in het Holstohus; Apollo’s High Tea Party, onder leiding van Johan Wensink.

De fanfare presenteerde zich deze middag in haar nieuwe concertkleding. De dames in een mintgroen jasje met zwarte broek, de heren een donkergrijs overhemd met een stropdas die prima op het damesjasje was afgestemd.

Voor een goed gevulde zaal met enthousiast publiek werd, gepresenteerd door lady speaker Maaike Hulleman, een afwisselend en orgineel ‘Brits’ programma gebracht, met o.a. muziek van Queen en de Beatles. Een rol als ober misstond de dirigent niet in een act met drummer Rutger van Aken. In het begeleiden van de muziek van Pink Floyd bleek trompettist Wouter Roesink een verrassend talent op zijn basgitaar.

Er waren natuurlijk diverse High Tea hapjes waarvan het publiek in de pauze heerlijk kon smullen. Hoe dit lekkers tot stand kwam kreeg men te zien in een ludiek filmpje met de titel “Heel Apollo Bakt” waarin de meester bakker van Apollo werd verkozen.

Daarnaast was er natuurlijk plaats voor een humoristische, maar ook kritische blik op het wel en wee in de gemeente Olst Wijhe.

Ook dit jaar is Apollo er weer in geslaagd om een muzikaal,afwisselend en boeiend concert te geven, waarvan publiek en muzikanten zichtbaar genoten!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.