afschaffen betaald parkeren goed voor raalte

Dat er met ingang van januari niet meer met een Chipknip betaald kan worden, zal met een sticker worden aangegeven.

De VVD is groot voorstander van afschaffen betaald parkeren om daarmee de lokale economie een extra stimulans te geven. Alle onderzoeken hebben uitgewezen dat er géén tekort aan parkeerplaatsen is in Raalte.

Er is hooguit sprake van een verkeerde spreiding: omdat de Daggertsbrug is afgesloten worden veel automobilisten naar de Molenhof worden geleid, terwijl er op de Domineeskamp en in de parkeergarage altijd voldoende ruimte is. “In steeds meer gemeenten zie je dat het parkeren weer gratis wordt gemaakt. De afgelopen periode gebeurde dit in Steenwijkerland, Winschoten, Veendam en Krommenie. Het zou goed zijn als Raalte dat voorbeeld zo snel mogelijk zou volgen”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.