Home / archiefcentraal / afschaffen betaald parkeren goed voor raalte

afschaffen betaald parkeren goed voor raalte

Dat er met ingang van januari niet meer met een Chipknip betaald kan worden, zal met een sticker worden aangegeven.

De VVD is groot voorstander van afschaffen betaald parkeren om daarmee de lokale economie een extra stimulans te geven. Alle onderzoeken hebben uitgewezen dat er géén tekort aan parkeerplaatsen is in Raalte.

Er is hooguit sprake van een verkeerde spreiding: omdat de Daggertsbrug is afgesloten worden veel automobilisten naar de Molenhof worden geleid, terwijl er op de Domineeskamp en in de parkeergarage altijd voldoende ruimte is. “In steeds meer gemeenten zie je dat het parkeren weer gratis wordt gemaakt. De afgelopen periode gebeurde dit in Steenwijkerland, Winschoten, Veendam en Krommenie. Het zou goed zijn als Raalte dat voorbeeld zo snel mogelijk zou volgen”.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.