actie stadionmuur gae opgeheven

De actie Stadionmuur van supporters van Go Ahead Eagles is per direct opgeheven in verband met strubbelingen tussen supporters en de afdeling veiligheid van de club. Betrokkenen melden op Twitter zich terug te trekken uit de organisatie van de actie. De voornaamste reden daarvan zijn de door de club opgelegde stadionverboden aan mensen uit de organisatie en andere supporters.

Go Ahead Eagles is de laatste tijd veelvuldig negatief in het nieuws. Supporter Ludwig Boosveld ontving onder andere een stadionverbod en daar waren veel supporters niet over te spreken. Boosveld was degene die voor Eagles ruim 100.000 euro binnenhaalde voor de op touw gezette acties ‘Middenstip’ en ‘Stadionmuur’. Uit de laatstgenoemde actie wordt nu dus de stekker getrokken. Mensen konden fictieve stenen kopen en op die manier laten zien dat men achter het behoud van een deel van de muur stond. Er werden al duizenden euro’s op gehaald.

Het geld blijft volgens de betrokkenen bij de club. De actie Stadionmuur was opgezet om de nostalgische muur en het beroemde hek voor het stadion te behouden. Initiatiefnemers zagen het als het gezicht van het stadion aan de Vetkampstraat. Het is nog onduidelijk wat de club met het opgebrachte geld gaat doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.