13 supporters bij onderzoek huisregels eagles

Go Ahead Eagles betrekt 13 supporters bij het onderzoek naar de huisregels in De Adelaarshorst. Komende dinsdagavond is de eerste bijeenkomst inzake het onderzoek naar de geldende regels en de naleving daarvan.

Aan het onderzoek nemen dertien betrokken supporters uit alle geledingen van de club deel. Onder hen zijn Marcel Veldhuis, Erdal Ascipinar, Erik-Jan Koning, Danny Groenveld, Thea Norder, Edward Rondhuis, Jan Willem Klink en Cyril Patimah.

Namens GA Eagles zullen manager Martijn Hegeman en RvC-lid William van Hees aan het gesprek deelnemen. Het onderzoek staat onder leiding van voormalig burgemeester James van Lidth de Jeude.

In het verlengde van het onderzoek naar de huisregels zal ook een onafhankelijk onderzoek worden uitgevoerd naar de samenstelling van en de gevolgde procedure door het zogeheten Casus Overleg Go Ahead Eagles (COGA).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.