zeldzaam mooi evenement bij de haere

Bij Culture Club de Haere in Olst wordt zondag het Zeldzaam Mooi Evenement gehouden. In de kasteeltuin staan marktkramen met de leukste, lekkerste, handgemaakte producten en cadeautjes uit de regio, waarbij diversiteit en kwaliteit van creatieve ondernemers voorop staat.

Daarnaast is er live muziek van Nils Westerhof (singer & songwriter) uit Deventer en zijn er verschillende ambachtelijke demonstraties en workshops. Ook kinderen kunnen zich weer prima vermaken met speciale workshops voor kinderen, kinderschmink en een springkussen.
 Tijdens het evenement heeft Stichting IJssellinie een extra open dag en geeft rondleidingen door de bunkers uit de koude oorlog en de gidsen van Natuur Anders (een samenwerking tussen IJssellandschap/Natuur Monumenten/Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel) gaan aan de slag te gaan met hun wandelingen in het naast gelegen bos. 


In het Culture Club Café kun je genieten van lekker biologisch eten, waaronder de zelfgemaakte taarten.Het evenement is van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.