wijhes mannenkoor brengt musical over jozef

Vanwege de positieve reacties na de eerste uitvoering van de musical ‘Jozef en de Miltikleuren Dromenjas’, biedt het Wijhes Mannenkoor iedereen nogmaals de mogelijkheid om deze avond mee te beleven. Deze avond vindt plaats op zaterdag 1 november in de Willibrodkerk in Boskamp.

Het concert bestaat uit twee delen. Het Wijhes Mannenkoor begint de avond met traditionele liederen en na de pauze neemt het koor je mee in de sfeer van de musical. Vertelster Jantien Bijvoet neemt je mee door het verhaal en zingt afwisselend met het Mannenkoor over de gebeurtenissen van Jozef. De gehele avond staat onder leiding van Bea Schreurs, de dirigent van het Wijhes Mannenkoor.

De kosten van de kaarten in de voorverkoop zijn 8,50 euro. Deze zijn verkrijgbaar bij de Mico Mode in Wijhe en bij de Santenkraam in Olst. De kaarten zijn ook te koop bij de ingang van de kerk, dan zijn de kosten 10,00 euro per kaartje. De prijzen zijn inclusief een kop koffie of fris.

Het concert begint om 20.00 uur en de Willibrodkerk opent de deuren en vanaf 19.30 uur. Voor informatie over deze avond kan je terecht op de site staging2.wijhesmannenkoor.nl of bij Harold Bosscher 0614540689 en Bert Smedinga 0650642370

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.