wijhe92 werkt zich omhoog in klassement

Wijhe’92 pakte dit weekend drie belangrijke punten in Almelo. Tegen PH Almelo werd er minimaal gewonnen. Door de zege klimt de ploeg omhoog in de ranglijst van de tweede klasse J. Door deze belangrijke zege gaat Wijhe’92 de opponent van vandaag voorbij in het klassement.

Wijhe’92 begon met een nieuwe man op doel. Een a-junior mocht zijn opwachting maken in de hoofdmacht van Peter Jansen. Dit deed hij voortreffelijk want in het eerste kwartier hield hij Wijhe op de been. Zo was hij tweemaal de winnaar in een één-op-één-duel met een speler van PH Almelo.

Het speeltempo lag hoog in Almelo. Beide ploegen gaven vol gas, maar doelpunten vielen er niet te bewonderen in de eerste speelhelft. Vlak na de pauze was dan toch raak. In de 47e minuut schiet Platenkamp na een afgeslagen bal vanaf een meter of vijftien binnen. Na het doelpunt was de wedstrijd vlak van beide kanten en waren er nauwelijks hoogtepunten te bewonderen in Almelo.

Volgende week is Wijhe’92 vrij. Zij zijn namelijk vrijgeloot in de beker. Op 26 oktober treedt Wijhe aan tegen middenmoter SDC’12

Top vijf klassement 2J:

1:Tubantia 6-18

2:Helios 6-12

3:WSV 6-12

4:Stevo 6-11

5: Wijhe ’92 6-9

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.