Home / archiefcentraal / wijhe92 werkt zich omhoog in klassement

wijhe92 werkt zich omhoog in klassement

Wijhe’92 pakte dit weekend drie belangrijke punten in Almelo. Tegen PH Almelo werd er minimaal gewonnen. Door de zege klimt de ploeg omhoog in de ranglijst van de tweede klasse J. Door deze belangrijke zege gaat Wijhe’92 de opponent van vandaag voorbij in het klassement.

Wijhe’92 begon met een nieuwe man op doel. Een a-junior mocht zijn opwachting maken in de hoofdmacht van Peter Jansen. Dit deed hij voortreffelijk want in het eerste kwartier hield hij Wijhe op de been. Zo was hij tweemaal de winnaar in een één-op-één-duel met een speler van PH Almelo.

Het speeltempo lag hoog in Almelo. Beide ploegen gaven vol gas, maar doelpunten vielen er niet te bewonderen in de eerste speelhelft. Vlak na de pauze was dan toch raak. In de 47e minuut schiet Platenkamp na een afgeslagen bal vanaf een meter of vijftien binnen. Na het doelpunt was de wedstrijd vlak van beide kanten en waren er nauwelijks hoogtepunten te bewonderen in Almelo.

Volgende week is Wijhe’92 vrij. Zij zijn namelijk vrijgeloot in de beker. Op 26 oktober treedt Wijhe aan tegen middenmoter SDC’12

Top vijf klassement 2J:

1:Tubantia 6-18

2:Helios 6-12

3:WSV 6-12

4:Stevo 6-11

5: Wijhe ’92 6-9

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.