wijhe92 heeft eerste zege te pakken

Na drie keer 1-1 en een 4-1 nederlaag heeft Wijhe’92 de eerste overwinning binnen. Zondagmiddag won de ploeg van Peter Jansen met 2-0 voor Voorwaarts Twello. Door deze zege klimt Wijhe naar de zevende plaats in de Tweede Klasse J.

De treffers waren zondagmiddag keurig verdeeld over de beide helften. Voor rust was de pas 19-jarige Paco Platenkamp voor de tweede week op rij trefzeker. Bas Heutinck dacht de marge vervolgens te verdubbelen, maar zijn treffer werd geannuleerd wegens buitenspel.

In de tweede helft kon Wijhe alsnog de 2-0 vieren na een treffer van Niels Ruiter. In het laatste half uur kwamen beide ploegen niet meer tot scoren, waardoor de punten in Wijhe bleven. De ploeg stijgt daardoor naar plek zeven, volgende week gaat het bezoek bij PH.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.