wesepe met ruime cijfers voorbij wissel

Wesepe heeft zondagmiddag met 5-0 gewonnen van Wissel. Door deze zege sluit de ploeg van trainer Dave Kok aan bij de middenmoot van de Vijfde Klasse H.

De eerste treffer liet nog vrij lang op zich wachten op Sportpark de Muggert. Pas in de 37e minuut opende Koen Boerkamp de score. De 2-0 viel vijf minuten later via Robin Kemper. Diezelfde Kemper scoorde na rust nog een keer, terwijl ook Ronald Wichems en wederom Koen Boerkamp trefzeker waren.

Een simpele zege voor Wesepe, dat nu zes punten heeft uit vijf wedstrijden. Dat zijn er maar drie minder dan Lettele, de nummer vier van de ranglijst. Volgende week spelen beide ploegen tegen elkaar op Sportpark de Spil.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.