volleybalsterren starten wintertijd challenge

In de ZBC Hal in Zwolle wordt in de nacht van 25 op 26 oktober een Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Doel van deze activiteit is om ’s nachts, tijdens het ingaan van de wintertijd, met zoveel mogelijk deelnemers te sporten en zo geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Reinder Nummerdor en Manon Flier geven het startschot van de actie in Zwolle.

De Wintertijd Challenge is een van de grootste sportieve goede doelen acties in Nederland. Nergens anders wordt er in 1 seconde, plus het uur winst door het verzetten van de klok, zo’n grote sportieve prestatie neergezet. Dit is het enige moment in het jaar dat er tijd gewonnen kan worden voor kinderen met een spierziekte.

Als topsporters weten Reinder en Manon als geen ander hoe belangrijk spieren zijn. Dat is de reden dat zij hun gezonde spieren inzetten voor zieke spieren en als ambassadeur verbonden zijn aan Spieren voor Spieren. In de nacht van 25 oktober op 26 oktober geven zij het startsein van de volleybalchallenge en nemen zij ook actief deel.

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Dit is hard nodig, want nog te veel kinderen overlijden op jonge leeftijd aan een spierziekte. In Zwolle sporten ze voor Kim Veeger, die met 7 maanden overleed aan SMA, type 1.

Programma

• 01:30u Welkomstwoord

• 02.00u (zomertijd) Start Volleybal Challenge

• 02:00u (wintertijd) Einde Volleybal Challenge

• 02.30u Prijsuitreiking

Inschrijven kan via staging2.wintertijdchallenge.nl. Deelname kost 15 euro en via een persoonlijke sponsorpagina halen deelnemers sponsorgeld op bij familie, vrienden en kennissen. Zet ook jouw gezonde spieren in voor zieke spieren. Ook kan er via deze pagina gedoneerd worden.

De Zwolse wintertijdchallenge vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.