Home / archiefcentraal / volksuniversiteit landstede salland

volksuniversiteit landstede salland

Sinds januari 2014 is Infoshop Landstede verhuisd naar de eerste verdieping in het Kulturhus, midden in het centrum van Raalte. De medewerkers van Infoshop Landstede zijn tevens gastvrouwen geworden van OP1 Raalte, de flexwerkruimte en vergaderlocatie in Raalte.

Onderdeel van Landstede is de Volksuniversiteit Salland. Ook komend cursusjaar staan er weer een groot aantal cursussen en workshops op het programma. Volksuniversiteit Salland biedt naast ontspanningscursussen volop mogelijkheden om uw medewerkers bij te scholen.

Hierbij valt te denken aan talencursussen. Dit jaar biedt de Volksuniversiteit Frans, Engels, Spaans en Italiaans aan. Tegen een relatief lage prijs leren cursisten basisvaardigheden voor een van deze talen. Daarmee weet een medewerker zich goed te redden in landen waar deze taal gesproken wordt.

Wanneer uw medewerker nog niet zo bekend is met het Officepakket kan hij of zij de cursus Office 2010 volgen. Het zelf maken van een digitale nieuwsbrief of het bouwen van een eigen website behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje plannen? Ook dan biedt de Volksuniversiteit een groot aantal kookworkshops en creatieve workshops. Kortom, veel mogelijkheden.

De Volksuniversiteit is er voor Sallanders, maar wordt ook uitgevoerd door Sallanders. Als u iets beheerst wat u zou willen delen met anderen, kunnen we onderzoeken of u als docent kunt optreden voor de Volksuniversiteit.

Op werkdagen zijn wij aanwezig op de eerste verdieping van het Kulturhus, loopt u gerust binnen. Alle informatie is natuurlijk ook te vinden op onze website: www.landstedevoorvolwassenen.nl

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.