vijfde muziekestafette heino 55 aanmeldingen

De organisatie van de Open Muziekestafette Heino staat perplex! In een week tijd zijn er maar liefst 55 aanmeldingen binnen gekomen om mee te kunnen doen aan de 5e Open Muziekestafette Heino.

De Stichting Open Muziekestafette – bestaande uit Gerard Lammers, Flip Jonkman en Guus van Wifferen liet 1 ½ week terug een ‘oproep’ uitgaan en binnen 7 dagen werd een aantal opgaven bereikt van 55!

Dat is niet te geloven zo reageerde de organisatie! De onlangs gehouden estafette kende in totaal 43 optredens.

Voor de nu volgende editie op 2 en 3 oktober 2015 is de ‘Dorpskerk’ en het ‘Kerkhuus’ reeds vastgelegd. Omdat het de 5e editie betreft zal het aanvangstijdstip zo mogelijk worden vervroegd (of eerder!) naar 16.00 u. Vanaf 16.00 u. – 22.30 u. op de vrijdag en op zaterdag tussen 9.30 u. en 22.30 u. zijn er zeker 50 optredens te verwachten. Natuurlijk wordt ook weer gehoopt op financiële ondersteuning van diverse Instanties. Vanuit de amateursector is er dus grote belangstelling voor dit Culturele Muzikale Evenement maar ook uit de professionele hoek zijn er diverse aanmeldingen binnen gekomen. De komende weken wordt het geheel bijgewerkt op de website http://muziekestafette.vanwifferen.com

Ook is de Stichting Open Muziekestafette Heino te volgen op Facebook.

Inf. Flip Jonkman. Tel 038-392494

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.