vierhonderd deelnemers voor broekelo

Crossen door de bossen. Dat is het credo tijdens Broekelo. Zaterdag 11 en zondag 12 oktober wordt de negende editie gehouden op landgoed Het Neppelenbroek in Broekland. Twee dagen lang denderen 400 deelnemers te paard of te pony over het parcours.

Het parcours gaat door de bossen, over maïsvelden en verschillende hindernissen. Langs het parcours voor de paarden is een mooie wandelroute uitgezet, waar je met het hele gezin kunt genieten van het bos, de natuur en de paarden. Op zondag is er vanaf 10.00 uur een fair bij de waterbakhindernis. Voor groot en klein erg leuk om bij te zijn. Ook dit jaar kun je weer genieten van allerlei lekkers om te eten en te drinken. Hiervoor wordt een heuse stamtafel geplaatst en diverse leuke zitjes. Tevens zijn er vele standhouders met allerlei leuke producten.

Verder is de fair dit jaar uitgebreid met een aantal ‘doe eens gek’ activiteiten. Zo is er een heuse kabelbaan van pakweg 25 meter, lekker tussen de bomen slingeren. Of lekker badderen in een hottub in het prachtige bos.

Burgemeester Piet Zoon en jeugdburgemeester Rosi Niesse doen zaterdag de eerste start verrichten. Om 10.00 uur zullen Pien Blijdestijn en Frouk Miedema het spits afbijtenin de ouder-kind-rubriek.

Voor meer informatie: staging2.broekelo.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.