van polen stuurt fruitschaal naar slachtoffer

Bram zocht de dag na de IJsselderby direct contact met de man die de bal tegen het hoofd kreeg, maar kon hem toen nog niet spreken. PEC Zwolle liet weten dat het altijd de nadrukkelijke intentie is geweest van Van Polen om contact te zoeken met de man, maar dat de man daar zelf ook voor open moet staan.

Het hoofdstuk kan nu worden afgesloten met het gebaar dat Van Polen heeft gemaakt. Het opsturen van een fruitschaal met een kaartje past goed bij de intentie van Van Polen om het zo goed mogelijk op te lossen. “We kunnen het nu weer over voetbal hebben”, was de treffende reactie van de Zwolse club.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.