Home / archiefcentraal / van polen niet vervolgd voor balincident

van polen niet vervolgd voor balincident

De reden van de aanklager om Van Polen niet te straffen is dat de rechtsback meteen na de wedstrijd publiekelijk zijn excuses aanbood en zei direct contact met het slachtoffer te willen zoeken. De aanklager vind het wel een ‘onprofessionele en gevaarlijke actie’ van Van Polen. “Dit gedrag is in strijd met de gedragscode voor officials van het betaald voetbal. In dit geval is sprake van een ongelukkige samenloop van omstandigheden en gelet op de passende reactie van Van Polen na het incident, wordt hij voor deze actie niet vervolgd”, aldus de aanklager.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.