Home / archiefcentraal / van polen gefrustreerd na deja vu

van polen gefrustreerd na deja vu

“Juist datgene waar we op gehamerd hebben, kwam er vandaag totaal niet uit”, begint Bram van Polen teleurgesteld te vertellen. “Misschien wilden we wel te graag mee in de mentaliteit van Go Ahead Eagles en zijn we vergeten te doen waar we juist goed in zijn. In de beginfase hebben we simpelweg slecht gevoetbald.”

Van Polen doelt daarmee op het positiespel, waar PEC Zwolle normaal gesproken om geroemd wordt. “We werden afgetroefd, net als vorig jaar en dan loop je direct weer achter de feiten aan. Misschien waren we wel te gretig en vergaten we daarom om ons goede positiespel te gaan spelen. Het is onbegrijpelijk dat we weer op deze manier verliezen.”

Voor de aanvoerder van PEC voelde het vooral zuur omdat PEC in de tweede helft het team was dat de dienst uitmaakte in Deventer. “We hebben grote kansen gehad en kwamen beter in ons spel de tweede helft. Eagles had echter al een marge opgebouwd van twee doelpunten en dan is het lastig om terug te komen. Ik denk dat het niet nodig was geweest dat we hier hebben verloren, maar het maakt het gevoel er niet minder naar om”, aldus de rechtsback.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.